Serbija po përgatitë kthimin e policisë serbe në Kosovë

21.09.2015 (komentet: 0)

Statusi i1.000 punëtorëve të Ministrisë së Punëve të Mbrendshme të Serbisë të cilët nuk janë integruar në Ministrinë e Punëve të Bredshme të republikës së Kosovës , si ata nga veriu që nuk janë të integruar, edhe ata në jug të lumit Ibër, për të cilët nuk ishte planifikuar integrimin, do të vendosë grupi punues i cili do të formohet me propozimin e Zyrës për Kosovë dhe Metohi, dhe me pëlqimin e kryeministrit serb, Aleksandar Vucic transmetojnë mediat në Serbi.

Grupi punues do të përbëhet nga përfaqësues të Ministrisë të punëve të Brendshme, të Serbisë. Ministria e Financave të Serbisë, si dhe një përfaqësuese nga zyra për Kosovë dhe Metohi, dhe me një grup punues i ish pjesëtarëve të MUP-it në Kosovë dhe Metohi, konfirmuan përfaqësuesi i pjestarëve të policëve të pa integruara të MPB-së së Drejtorisë së Policisë për Mitrovicë, Rajko Shekularac, raporton KoSSev

Kthehu mbrapa

Shto koment