Nji banorë i Nishit që 15 vite jeton në varr, mediat perëndimore t ë shokuara

12.02.2013 (komentet: 1)

Bratislav Stojanoviq (43), i pastrehë për 15 vjet me radhë jeton në një prej varreve në varrezat vjetra të Nishit. Megjithatë, tregimi për këtë banorë të Nishit , nëpërmjet ovjektivit të fotografit të agjensisë Reuters Marko Gjuriç ka trondit mediat perëndimore.

 

Bratislav Stojanović šokirao zapadne medije

Bratislav Stojanoviq  ka tronditur mediat perëndimore

 Rođeni nišlija je utočište našao na groblju

Nishlia ka  gjetë strehim në varreza

 

Për vite me radhë ai ka jetuar në shtëpitë e braktisura, por para një dekade  është  u vendosur në varrezat e vjetra të këtij qytetit.

Në këto varreza, të vdekurit më  nuk i varrosin për dekada të tëra, dhe disa prej varreve janë të zbrazëta , dhe Stojanoviçi njëren  prej tyre e ka shëndrruar në  shtëpi.

 Stojanovića je slikao fotograf Rojtersa Marko Đurica

Stojanoviqin e  ka fotografuar  fotografi i agjensisë Reuters Mark Gjurica

Tregimin për  Stojanoviqin  e përcolli "Neës Yahoo!" seksionin e lajmeve tronditëse - "OMG" , derisa faqja  zyrtare  e Reutersit sjell tregimin  për  Bratislavin  të titulluar "Të jetosh në varr."

/Ismet Azizi/

Kthehu mbrapa

Shto koment

Koment nga fahredin jahiu | 12.02.2013

Bice jos takvih u naredni mesecima ova godina je godina velikih eskalacija i raotva. Ja sam musliman i verujem da ce se Mesija vratiti i voditi potlacene.