Gjendje e jashtzakonshme në Serbi përshkak të dimrit të ashpër?

03.02.2012 (komentet: 0)

Çeveria serbe do të merrn rekomandim futjen e masave të jashtzakonshme she të mbyllë shkollat për shkak të motit të ftohtë dhe kursimit dhe uljen e konsumimit .

 

Për shkak të motit të lig qyteti i  Beogradit ka vendosur që të gjitha shkollat ​​fillore dhe të mesme të mos mbahet mësismi  në qytet në ndërrimin e pasdites.

Këshilltar i Kryeministrit dhe anëtar i Grupit Punues për sigurinë e energjisë dhe e energjisë Skundric  tha se çeverisë  serbe do tipropozohet të futë masa emergjente dhe mbylljene shkollave.

"Duke pasur parasysh kushtet aktuale të motit, Sekretariati i Arsimit ka vendosur për të ndaluar mësimin e edukimit mësimor në ndërrimin e pasdites në të gjitha shkollat ​​fillore dhe të mesme në qytetin e Beogradit", ka thënë Dragica Moro, Zëvendës Sekretari për arsim në qytetin e  Beogradit.

Kthehu mbrapa

Shto koment