Bill Clinton- ditëlindja

19.08.2013 (komentet: 0)

Uiljam "Bill" Xhefferson Klinton lindi më 19 gusht të vitit 1946 në Hope, Arkansas. Bill Klintoni është një amerikan politikan dhe ishte President i Shteteve të Bashkuara të Amerikësnë vitet 1993-2001.

Bill Clinton.jpg

 

Uiljam "Bill" Xhefferson Klinton lindi më 19 gusht të vitit 1946 në Hope, Arkansas. Bill Klintoni është një amerikan politikan dhe ishte President i Shteteve të Bashkuara të Amerikësnë vitet 1993-2001.
Bill Klintoni gjatë kohës së mandatit të tij si president i shtetit më të fortë në botë ndikoi në miratimin dhe realizimin e vendimeve të OKB për ndërhyrjen e NATO-s në Luftën e Kosovës në vitin 1999.

Më gjerësisht kliko Wkipedia

Kthehu mbrapa

Shto koment