Asllan Azizi 1947-1982

13.10.2012 (komentet: 0)

Sot mbushen 30 vite nga humbja e njeriut më të dashur të familjes Azizi. Pikrisht në ditën e sotme me 14 tetor të viti 1982 , aksidentalisht ndrroi jetë në Zurich të Zvicrrës djali, babai , bashkëshorti, vëllau, xhaxhai dhe njeriu shum i dashur për mbarë farefisin- Asllan (Halit) Azizi.

Bern 1980

Asllani ndrroi jetë shum herë , kishte vetë 35 vite jetë. Si shum mërgimtarë kishte marrë rrugën e gurbetit shum heret qysh nga viti 1970, së pari në Francë me dy bashkëfshatrë e tij Xhelen dhe Sejdiun. Mandej për pak kohë në Austri , Z|vicërr, ku edhe kishte nderprerë për nji kohë duke shpresuar se do të mund të jetohet në fshat me pak investime nga paratë e fituara. Por shum shpejt e pa se nuk ishte ashtu . Pasi ishte punesuar ne Gjilan, i paknaqur me te ardhurat, prap vendosi për nji kohë siq pat thënë të shkoj në Zvicërr sa jan fëmijët e vegjel.

Me Zejdi Halitin në Francë

Noshta ia kishte "ni zemra " se ma nuk do të kthehet , dhe shkoi pë mos tu kthyr ma. 

Asllani la pas veti gruaa, djalin Halitin, dhe tri vajza.

Jo vetëm familja e ngushtë por Asllanin e përkujtojmë me mallë të gjiht farefisi, miqtë e shokët e tij , të cilët nuk pushojnë pa e përmendur. 

nji ndër  fotot e fundit me Maliq dhe Ramush Maliqin

Kthehu mbrapa

Shto koment