Betimi (Kokaj) dhe Benjamini( nip Koke) kthehen me medalje nga Kampionati Meridian XXVII

10.04.2019 (komentet: 0)

 

  

 Karateistët  Betim Maliqi dhe Benjamin Shabani  nga Gjilani kthehen me medalje nga Kampionati Meridian XXVII

 

 

Benjamin Shabani, anëtarë i Klubit të Karatesë “Drita” për grupmoshën nën 21 vjeç dhe Betim Maliqi, anëtarë i KK “Katana” në kategorinë e juniorëve kanë fituar medalje të bronzta në kampionatin e Karatesë Meridian XXVII.

Dy karatesistët gjilanas ishin mjaftë të suksesshëm në këtë kampionat, derisa luftërat e tyre u shpërblyen me medalje.

Sikurse Shabani, po ashtu edhe Maliqi humbën betejën në finale, derisa premtojnë rezultate edhe më të mira në kompeticionet e rradhës.

Karateistët nga Gjilani kthehen me medalje nga Kampionati Meridian XXVII

Kthehu mbrapa

Shto koment