Haziri u bënë apel të gjithë donatorëve t’i përmbushin premtimet e tyre të dhëna në mbrëmjen humanitare

13.01.2015 (komentet: 0)

 

 Donatorët të cilët premtuan në mbrëmjen humanitare të organizuar nga Komuna e Gjilanit, po vazhdojnë t’i përmbushin ato për t’u dalë në ndihmë familjeve që kanë nevojë për strehim dhe banim.

 

Deri më tani, Fondi prej 100 mijë eurosh i ndarë nga Komuna e Gjilanit për familjet në nevojë është rritur nga njerëzit e vullnetit të mirë me mbi 86 mijë euro dhe mbi 21 mijë franga zvicerane.

Kryetari i Komunës së Gjilanit Lutfi Haziri ka shprehur falënderim për qytetarët e vullnetit të mirë kudo që janë që iu kanë përgjigjur thirrjes për ndihmë nevojtarëve, duke apeluar edhe tek të tjerët që t’i përmbushin premtimet e dhëna në mbrëmjen humanitare “Pak nga ne, shumë për ata”.

Ndryshe, pesë shtëpi tashmë kanë nisur të ndërtohen për familjet me gjendje më të rëndë, derisa javë më parë në një takim me autoritetet komunale edhe donatorët tjerë që kanë premtuar ndërtim të shtëpive me çelësa në dorë, janë zotuar se janë të gatshëm t’i përmbushin ato. Poashtu, ka nisur edhe meremetimi i shtëpive sipas kërkesave të qytetarëve.

Për hirë të transparencës, Komuna e Gjilanit do të vazhdoj t’i bëjë publike të gjitha transaksionet që kanë ardhur në xhirollogaritë zyrtare.

Emri

Mbiemri

Firma

Euro

Chf

Sami

Sejdiu

 

 

100

Blerim

Shabani

 

 

106.41

Shefki

Avdullahu

 

 

500

Ruzhdi

Tafaj

 

200

 

Shefket

Demaj

 

500

 

Gani

Rexhaj

 

50

 

Shemsedin

Sherifi

 

 

500

Makfire

Aliu

 

 

300

Hetem

Ajeti

 

 

500

Rinesa

Sadiku

 

 

150

Sadri

Hajrullahu

 

 

200

Mustaf

Dushica

 

 

500

Peter

Ecker

 

250

 

Mumin

Malaj

 

100

 

Vebi

Sadriji

 

1000

 

Ilir

Isufi

 

200

 

Safet

Morina

 

300

 

Mexhd

Elezi

 

100

 

Shiqeri, Zejnie

Bajrami

 

410

 

Shpend

Aliu

Dentina

500

 

Skender

Ahmeti

TONI-A

100

 

Ilmi

Asllani

 

 

150

Arsim

Mustafa

 

 

300

Avni

Sadriji

 

 

2000

Faruk

Ahmeti

 

 

100

Afrim, Blerime

Kaba

 

 

200

Enver

Recica

 

100

 

Fadil

Vokrri

 

500

 

Ali

Abdullahi

 

1000

 

Haki

Spahiu

 

50

 

Hevzi

Murseli

Noter

200

 

Arben

Zeneli

 

50

 

 

 

ALB TECH SHPK

500

 

Sali

Aliu

 

1000

 

Nazmi

Sabedini

 

 

200

Ali

Aliu

 

 

100

Nevzad

Bunjaku

 

 

500

         

Mënyra e kontribuimit brenda dhe jashtë Kosovës është si më poshtë:

C:\Users\KKGjilan\Desktop\transaksionet.png

Kthehu mbrapa

Shto koment