Haziri: S’ka pushim, po punojmë vazhdimisht për t’i realizuar të gjitha kërkesat e qytetarëve

23.03.2014 (komentet: 0)

Gjilan, 23 mars 2014 - Të dielën nuk ka qenë ditë pushimi për kryetarin e Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri.

Së bashku me drejtorin për Buxhet dhe Financa, Salih Kqiku, drejtorin e Urbanizmit Valon Shefkiu dhe atë të Inspeksionit Selver Xhelili, kryetari Haziri ka dalë në terren për t’i dëgjuar hallet e qytetarëve të Gjilanit.

 

Kryetari Haziri ka vizituar qytetarët e lagjes “Kodra e Dëshmorëvë” dhe ata te tregu i automjeteve, ku i ka dëgjuar për së afërmi kërkesat e qytetarëve, që kryesisht ishin për rregullim të rrugës, kanalizimit, ujësjellësit dhe ndriçimit publik.

Pasi dëgjoi kërkesat e qytetarëve, Haziri është shprehur se me të gjitha kapacitetet komunale do t’i realizojë kërkesat e tyre, për të bërë jetë të dinjitetshme.

“I kuptoj problemet dhe hallet tuaja. Rruga, uji, kanalizimi dhe ndriçimi janë kërkesa elementare që Komuna e ka për obligim t’i bëjë, hiç pa na thënë ju. I kemi identifikuar të gjitha problemet dhe po punojmë pa u ndalur që t’i zgjidhim një nga një. Nuk do të pushojmë as të dielave derisa t’i realizojmë të gjitha kërkesat tuaja”, ka thënë me këtë rast kryetari Haziri.

Kthehu mbrapa

Shto koment