Aleanca Kosova e Re, dega në Gjilan e përgatitur si kurdoherë më parë

12.05.2014 (komentet: 0)

Programin dhe vizioni i AKR s- së me programin e sajë ekonomik ka ndikuar që të ketë aderime të vazhdueshëm të shumë grupeve politike , personaliteteve politike dhe akademike , poashtu edhe shumë të rinj nga fusha tw ndryshme kan treguar interesim për anëtarësim dhe për të zhvilluar aktivitet në radhët e AKR.

 

 

Forcat e reja që po zgjojnë interesim për t'u aktivizuar në AKR është besimi në vizionin e Presidentit të partisë z. Behgjet Pacolli,  për zhvillimin e ekonomisë së vendit dhe krijimin e vendeve të reja të punës.

Alenaca Kosova e Re, dega në Gjilan po bënë përgatitjet si kurdoherë më parë për zgjedhjet parlamentare të 8 qershorit.

Ideoligjia e liderit  Behxhet Pacolli, e cila ka për bazë  mirëqenjen e qytetarir , aktivistët e AKR  në Gjilan kan synim të vazhdueshëm arritjes së këtij qëllimi.  Antarët e AKR janë të vetëdijshëm se kjo arrihet me punë dhe kjo Kosovës, dhe  Anamoravës i duhet më së shumti.

Atmosfera e krijuar në  radhët e anëtarësisë së AKR , ka ndikuar që aktivistët janë përkushtuar dhe po hyjnë të përgaditur  për zgjedhjet e Parlamentare të  8 qershorit.

Kryesisë degës së AKR në Gjilan në mbledhjen e mbajtur ndër shumë çështje tjera në rend dite  pati edhe zgjedhjen e Shtabit zgjedhor.

Kryesues të shtabit zgjedhor zgjodhi Prof. Blerim Beqirin  një zavenëskryesues dhe shtatë koordinatorë  të trupave koordinuese  të cilët do t’i  koordinojë  aktivitetet parazgjedhore dhe zgjedhore në degë dhe nëndegë, siç janë: kordinatorë për vullnetarë,  për komisioner dhe vëzhgues, për agjenda dhe  tubime, për financa dhe logjistikë, për ankesa dhe parashtresa, për komunikim me KKZ dhe për mardhënje me publikun.

 

/Zyra per Informim/

Kthehu mbrapa

Shto koment